slide tekst inn

Såletilpasning

Hos Frisk Fysioterapi AS tilbyr vi tilpasning av såler gjennom FormtHotics såle system. FormtHotics er såler utformet biomekanisk for å støtte føttenes naturlige form. De hjelper normale føtter med å klare unormale belastninger i den moderne hverdag, samt korrigere og styre "problemføtter". Alt i alt redusere smerter, skader,og muskeltretthet i føttene så man hurtigere kommer over problemene og forebygger disse. 

Formthotics er allsidige og effektive til behandling og forebygging av problemer med føtter og ben som f.eks skinnebenplager, hælplager, kneplager, akillesplager og forfotproblemer. De gjør det mulig å lindre og korrigere fotproblemer lett og hurtig. 

Formthotics er ikke formet på forhånd men vil bli tilpasset individuelt direkte i dine egne sko på få minutter.  Sålene varmes opp i dine sko og former seg etter fasongen på dine føtter mens du står med skoene på. Sålen kan trimmes, klippes til, rettes til,  formes og endres. Terapeuten vil muligens bruke noen av disse teknikkene, eller alle, for å sikkre perfekt passform til din fot. Den anvendte teknikken er avhengigav hva som er problemet med foten samt kroppsvekt og bruksområde.

Ta kontakt med oss på Frisk Fysioterapi AS for nærmere informasjon.